luni, 30 martie 2015

Oare?


 Zile, săptămâni, trec, fără a avea posibilitatea să bifez prea multe reușite, lucrurile intră mai greu în normal din câte se pare. Și aici mă refer la normalul meu, unde nu accept să se încadreze nereușite, tristețe și înfrângeri.
 
 #liniște #încredere #muncă (poate și puțină #organizare) lipsesc.

 Am retrăit în zilele ce au trecut câteva sentimente pe care nu le-am plăcut, însă tot răul spre bine, am realizat, sper, că unii oameni chiar nu merită și nu apreciază nimic. Primești insulte, cuvinte răutăcioase? Cel mai bine e să le răspunzi cu realizări și succese.

 #românește

 Am câștigat un turneu major de tenis, am ajuns în semifinalele Cupei Mondiale de minifotbal, într-o arenă plină de englezi a răsunat o piesă semnată Mafia, ne-am luptat pentru un titlu mondial, suntem pe primul loc în grupa de calificare pentru Euro, deci românii pot, cu siguranță pot! Mai rămâne acel mic ceva, care face diferența, pe care îl dobândim și noi încet încet.

miercuri, 18 martie 2015

Tattoos?

#tattoo

Arta asta a desenării unor anumite lucruri pe piele reprezintă ceva tentant pentru mine. De multe ori navigând, dau peste poze cu tatuaje care îmi plac și mă gândesc că mi-ar plăcea să am și eu unul.

Principalul motiv care pentru moment mă oprește e că nu sunt sigur că marcarea pielii nu reprezintă un păcat. Din câte am citit însă, nimic nu este foarte clar. Noul Testament nu precizează nimic în legătură cu asta.

Mama, e al doilea motiv. O și aud spunându-mi : "cocalarule" :)). Cu siguranță nu ar fi de acord..

Îmi trec și câteva idei prin cap. Mă gândesc de mult să îmi trec niște numere, date importante pe partea interioară a încheieturii mâinii stângi. Mi-ar mai plăcea apoi să îmi imprim pe piele o cruce, pe piept cel mai probabil, deoarece în timpul meciurilor nu am voie să port nimic (brățări, lanțuri) și țin să am o cruce mereu la gât.

Baza gâtului, în spate, mi se pare un loc potrivit pentru un tatuaj, și mi-ar plăcea în lumina ultimelor evenimente un "Dreamcatcher" drăguț sau cuvântul "Trecut" (Dar parcă PAST sună mai bine).

Acum, nu știu când și dacă se va întâmpla, dar măcar ideiile le am!

  

marți, 17 martie 2015

Dreamcatcher

Vi s-a întâmplat vreodată să fiți dați peste cap de un vis?

După o zi frumoasă, în care ai realizat câteva lucruri și ai adormit cu zâmbetul pe buze, să te trezești a doua zi speriat, încercând să îți dai seama de ce?

În funcție de ce ți s-a întâmplat în seara premergătoare te poți trezi speriat, cu genunchii la piept și cu o oarecare frică să te miști sau pur și simplu cu o stare proastă, încercând să nu îți aduci aminte (dar bineînțeles că nu reușești).

În cazul meu, au rolul de a-mi strica ziua!

Am ajuns la concluzia că trebuie să iau măsuri. Dreamcatcher, asta îmi trebuie, o chestie tradițională a indienilor care alungă visele negative, se pare.

Acum, există o problemă, o persoană care mereu ma ajută sa zâmbesc, mi-a oferit o alternativă. Pot apela la varianta clasică sau la varianta puțin mai practică. Voi să îmi spuneți! :))


luni, 16 martie 2015

Happy Monday


Începe o nouă săptamană plină de speranță. Soarele e pe cer, cana e plină de cafea si terenul de antrenament ma așteaptă.

Să aveți o saptamană frumoasă, plină de realizari! Vă pup!

"Make today ridiculously amazing!"






sâmbătă, 14 martie 2015

Most liked person pe Facebook

Citeam în seara asta câteva articole din presa internațională, că de, nu există termeni de comparație cu ce găsim pe site-urile dot ro, și am întâlnit un articol interesant.
 
Șmecherul de Ronaldo a întrecut-o pe partenera rivalului de la Barcelona și e acum pe cel mai cel loc. Cristiano, portughezul, pe soția lui Pique, Shakira.
 
Peste 107 milioande de like-uri a strâns CR7. (cu aproximativ 5k în față solistei din Columbia)
 
Eu unul nu m-am întrebat niciodată în legătură cu topul "most liked" de pe Fb. Venind vorba de like-uri, dimineață am citit postarea Președintelui Iohannis (vorba vine) care spunea că reprezentăm (m-am simțit, doar l-am susținut) cea mai mare comunitate din jurul unui om politic din Europa. (1.500.000 !!!)
 
Să aud mai târziu că această postare e luată de televiziunile cu subiect politic ca un răspuns a unor stenograme în care apare numele Președintelui. Niște aberații, penibile și fără sens.
 
Eminem, actorul Vin Diesel și Rihanna îi urmează pe cei doi în top. Pe planul sportivilor, Messi ocupă locul doi, cu 78m de aprecieri urmat de David Beckham și Neymar.
 
Și eu am abia puțin peste 100 la pagina blog-ului! :)))

Nici măcar de 5


Astăzi am fost matinal, însă nu din propria inițiativă. De câteva ore mă gândesc cum să încep, e mai greu să spui ceva după un insucces. Al doilea consecutiv..

 #adouainfrangere #nude10

Am dezamăgit din nou, însă de această data pe teren propriu, o înfrângere mult mai greu de asimilat. Însă sunt optimist că putem "redresa corabia".

 #romaniiautalent #mihaelaradulescu

Am urmărit și eu aseară prima emisiune a noului sezon "Românii au talent". Printre unele așa-numite talente permise pentru a nu lipsi doza de penibil, am observat și o nouă personalitate în juriul acestui show.

Imediat după încheiere, pe facebook circula un articol care spunea cât de penibilă este Mihaela Rădulescu. Eu am văzut-o mai mult nimfomană și dispusă să facă orice să fie în prim-plan.

Pe respectivul blog, la respectivul articol am zărit un comentariu : "Nu mi-e clar de ce va uitați la emisiunile astea de tip can can/bârfe. Da, știu, Românii au talent nu e chiar o emisiune de can can însă asta e de fapt, sub masca unei emisiuni despre muzică/talente de fapt tot despre can can e vorba. 
Ești supărată că Raduleasca a rănit o față. Te înțeleg însă oamenii ca Mihaela Rădulescu își obțin puterea și puterea de a răni tocmai din creditul pe care i-l dați voi, cei care vă uitați la TV la pseudo-emisiunile în care acești oameni apar. Ești supărată pe Mihaela că a fost o x, y, z (unde x,y,z sunt ce atribute negative vrei tu să fie) dar reține, ești și tu responsabilă că astfel de oameni ajung să influențeze opinia publică, să devină formatori de opinie etc. 
Ce a făcut Raduleasca a fost să incite, să atace. De ce? Păi, printre altele, că face audiență cu asta. Oamenii caută bârfă, scandalul, răutățile, cancan-ul..."

R: Complet de acord, eu imi recunosc vina!

Din curiozitatea de a afla cum a ajuns în juriu, am dat un search pe google. Am aflat că a frecventat cursuri la patru facultăți din București (bineînțeles că București) dar nu a absolvit niciuna. Printre ele se număra și Facultatea de Arte Hyperion, mhm, Hyperion.

Deci, pe ce bază?

Subiectul fiind puțin penibil o să îl opresc aici, vedem și noi cum se poate ajunge în fața a milioane de oameni, puși în postura unui expert, pe baza a nimic de calitate.

PS : Ieri a fost ziua "bătrânului meu", să ne trăiască! La mulți ani "boss"!

sâmbătă, 7 martie 2015

Prim pas cu stângul

Returul campionatului a început pentru noi cu o înfrângere, din păcate. Cu siguranță trebuie să ne luăm revanșă etapa viitoare, când vom juca pe teren propriu.

Sunt puțin dezamăgit deoarece aveam așteptări mari în legătură cu acest meci, din care am ieșit și înfrânt și puțin lovit.

Mi-am pierdut două ore din viață aseară, uitându-mă la 50 Shades, plasându-mă apoi în categoria celor care dau thumbs down acestui film. Prea multă publicitate, prea mult entuziasm pentru un film care nu a luat notă de trecere pe IMDB.

In fine. Am auzit astăzi o știre destul de interesantă. "Un suporter a lui Schalke 04 a fost condamnat la 18 luni de închisoare pentru că a folosit materiale pirotehnice la un meci al favoritei." A doua oară nu cred că va mai folosi. În schimb, noi preferăm legile permisibile și asta e valabil în legătură cu majoritatea infracțiunilor.

Mâine e una dintre puținele zile cu o adevărată semnificație și o doză de sensibilitate, ziua femeii. Vreau să tranmit prin această cale la mulți ani și o primăvară frumoasă tuturor persoanelor ce reprezintă sexul frumos!

"E cartea ce toți ne-am dorit-o,
Din vremea când eram băieți;
Din scoarță-n scoarță am citit-o
Și tot suntem analfabeți!"

Constantin Tone 

miercuri, 4 martie 2015

Babe, dimineți cu soare, Nemti


Hello! 

După ce aseară mi-a înghețat părul ud când am ieșit puțin afară, și mi-a fost acoperit de fulgi de zăpada, raze puternice de soare m-au trezit în această dimineață.. 
  
Potrivit tradiției, primele nouă zile ale lunii martie sunt considerate "babe", de care toți trebuie să ținem cont. Fiecare trebuie să își aleagă o anumită "babă" și în funcție de cum va fi acea zi, frumoasă, urâtă, norocoasă, ghinionistă, așa ne va merge tot anul. 
  
Nu prea cred eu în chestiile de genul însă la insistențele unei persoane dragi mie mi-am ales ziua de 8 martie ca fiind baba mea. 
  
Am mizat pe faptul că, de ziua femeilor (persoanelor fără de care nu am putea trăi), vremea nu poate fi decât una frumoasă și ziua pe măsură.  
  
Să aveți o primăvară frumoasă! Vă pup!