luni, 20 aprilie 2015

Mândru. Voi cum alegeți?


Hristos a inviat!

Dupa victoria de senzatie de aseara a Romaniei in FED Cup, unde jucatoarele 4 si 5 ale delegatiei au izbutit victorii de senzatie impotriva lipsitei de respect, liderul generatiei Canadiene, Eugenie Bouchard, s-au format doua tabere.
  • Primii, sunt de parere ca Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu ar trebui sa fie varful de lance pe care Romania sa se bazeze in Grupa Mondiala. Acestia nu sunt de acord ca dupa munca acestor fete, Halep si Niculescu sa vina si sa joace meciurile ce urmeaza.
  • Cealalta tabara sustine ca fiind o reprezentativa nationala, trebuie urmarit interesul national si forta echipei ar fi mult mai mare cu Halepeno si numarul nostru 2, Monica Niculescu. 
Avand in vedere partidele extrem de slabe realizate de Halep pentru echipa nationala, motivele pentru care nu a participat la duelul contra Canadei, increderea si jocul foarte bun realizat de Mitu si Dulgheru (trebuie sa fim realisti si sa spunem ca Bouchard a practicat un tenis extrem de slab in cele doua meciuri) nu sunt foarte sigur spre ce grupare inclin.

Pe acest subiect, vreau sa deschid un topic de discutie unde sunt foarte interesat sa aud si parerile unor pasionati de tenis si de asemnea si a celor care privesc din exterior.

Dupa ce al nostru fenomen, arogantul Ilie Nastase a declarat ca nu a auzit de Andreea Mitu, imediat dupa incheierea meciului Bouchard - Mitu, jurnalistul Cristian Tudor Popescu nu a ratat ocazia de a-i da peste nas lui Nastase : 

"Nu avem ce discuta despre asta. Avem ce discuta despre faptul ca marele nostru jucator Ilie Nastase a facut cunostinta in aceasta seara cu Andreea Mitu, pentru ca atunci, nemultumit fiind de absenta Simonei Halep, Ilie a spus: Nu stiu cine e Mitu. Asa, de incurajare pentru aceasta sportiva tanara si talentata, numarul 104 mondial! Ei, in seara asta, a facut cunostinta Ilie cu Andreea Mitu in acest meci extraordinar pe care l-a facut Andreea in fata unei Eugenie Bouchard de plans in finalul meciului.

8 comentarii:

  1. Nu ma asteptam ca Andreea Mitu sa joace asa bine avand in vedere ca era la debut , iar Alexandra Dulgheru a facut diferenta asa cum era de asteptat tinand cont ca Irina Begu s-a accidentat ! Per ansamblu am meritat sa ajungem in primele 8 tari ale lumii in tenisul feminin !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consider ca si gestul urat al lui Bouchard a oferit fetelor o motivatie in plus. Acum ca am ajuns, cine consideri ca ar trebui sa ne reprezinte?

      Ștergere
  2. Pai in primul rand trebuie sa ii vina mintea la cap Simonei Halep si sa revina alaturi de Irina Begu , Alexandra Dulgheru , Monica Niculescu si Andreea Mitu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tocmai ce am vazut declaratia lui Halep, a spus ca daca va fi apta fizic si programul ii va permite, abia asteapta sa joace pentru nationala, cum a facut-o de fiecare data.

      Ștergere
  3. Sunt un fan al Simonei Halep ,dar nationala nu se refuza..cred ca acum a primit o lectie de la colegele ei ,care o eclipseaza in aceste momente fiind adevarate eroine..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Consider ca "noua Sharapova", Bouchard, s-ar fi mobilizat mult mai bine pentru un meci cu Halep, decat a facut-o cu Dulgheru si Mitu, pe care le-a luat de sus. Sa o luam ca pe un avantaj si sa speram ca vom avea putin noroc si la tragerile pentru sferturile FED CUP.

      Ștergere
  4. am promis ca-ti raspund asa ca uite ce zic: oricum ai alege tot iti pare rau ca nu esti in tabara adversa:)
    cred ca raspunsul la intrebarea ta il poate da doar FRT prin obiectivul stabilit echipei de FED Cup si anume: vor rezultate si implicit o clasare buna la final, atunci joaca cu ce avem mai bun (halep&Co), daca insa vor sa promoveze tinerele din esalonul 2 si deci, rezultate bune foarte putin probabile, atunci joaca cu Mitu &Co
    Sincer, cred ca nici cu cea mai buna echipa a noastra nu putem bate succesiv echipe ca cehia, rusia, SUA, germania, etc
    Asa ca...
    Cat despre lipsa lui halep de la meciul asta... nu cred ca e o asa mare tragedie nationala, desi un asemenea gest este repede taxat ca si lipsa de patriotism.
    dar cine mai stie ce este acela...?!!
    serban

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta obiectivul FRT este o clasare cat mai buna, prin orice mijloace. Nu cred ca ii intereseaza prea mult cine joaca, atat timp cat obtinem victorii.
      Eu sunt de parere ca avem sansa noastra, una buna, indiferent contra carei echipei vom cadea. Cu o Halep venita cu sufletul si cu celelalte fete care s-a dovedit ca au ambitie si chiar si valoare!

      Ștergere